Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkába göngyölt kecskesajt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre
4 szelet füstölt sonka
25 dkg kecskesajt (gomolya)
4 szál újhagyma

Elkészítés:
1.A füstölt sonkaszeletekől a zsíros részt levágjuk, apróra vágjuk.
2.A sonka húsos részét kiterítjük, a felénk eső felét sajtszeletekkel borítjuk.
3.A sajtszeletekre egy szál újhagymát fektetünk úgy, hogy két széle éppen túllógjon a sonkán.
A maradék újhagymát felkarikázzuk.
4.Felgöngyöljük a sajttal borított sonkaszeleteket, középen az újhagymával,
szélét fogpiszkálóval összetüzzük.
5.Serpenyőben kiolvasztjuk a sonkáról levágott zsíros részt.
6.A pörcöt kiemeljük, a sonkatekercseket a zsíron forgatva pirosra sütjük.
7.A pirosra sült sonkatekercseket tálra rakjuk, a maradék zsírban gyorsan
megpirítjuk az újhagyma karikákat.
8.Majd a sonkatekercsből kimaradt sajtszeleteket.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt csirkemell » Baconba göngyölt csirkemáj » Sült kecskesajt » Göngyölt csirkecombok
» Göngyölt Husika Heni-módra » Töltött, göngyölt karaj » Kecskesajtos pulykasaláta » Göngyölt pulykamell
» Tésztába göngyölt virsli » Göngyölt hering » Baconba göngyölt virsli » Kecskesajtos tekercs
» Göngyölt csirkecsoda » Göngyölt husi Zoli módra » Göngyölt fokhagymás csülök » Göngyölt párizsi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.