Tutireceptek.hu fejléc

Sopa de espinafres (spenót leves) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
1/2 kg krumpli
1 nagy vöröshagyma
4 gerezd foghagyma
1 dl oliva olaj
1/4 kg tisztitott spenót


Elkészítés:
Pucold meg a zöldségeket,vágd darabokra,és tedd fel sós vizbe föni,annyi vízben ami ellepi.
Amikor minden megpuhult turmikszold össze,ne vedd le a tüzröl,tedd hozzá a megtisztított spenótot,fözd meg a leves alapban.
Amikor leveszed a tüzröl öntsd rá az 1 deci oliva olajat,keverd jól el,és tálalható.

Tanácsok:
Ha nem használsz oliva olajat,ne tegyél bele napraforgó olajat,az nem egészséges,és az oliva nélkül is finom,bár nálunk portugáliában elengedhetetlen az oliva íze.

JÒ ÉTVÁGYAT!!!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: katkamama33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémleves cipóban » Brokkoli krémleves » Csontleves daragaluskával » Hideg eperkrémleves
» Paleo gulyásleves » Kunsági káposztaleves » Anna Tárkonylevese. » Laktató rántott leves
» Rokfortos zellerkrémleves » Spenótos sajtos tészta » Tejszínes egresleves » Fokhagymás csirkeleves
» Szalonnás sárgaborsóleves » Fogyókúrás zöldségleves » Lencseleves ... » Tárkonyos malacleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.