Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Svéd gomba recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 ek. olaj
1 nagy hagyma
1/2 kg gomba (csiperke, akár konzerves)
só, bors, babérlevél
1 közepes doboz paradicsompüré
pár csepp citrom leve
kevés porcukor

Elkészítés:
Olajon megpirítunk a reszelt vagy kis kockákra vágott vöröshagymát. Ráteszünk 0,5 kg vékony szeletekre vágott gombát (vagy a lecsepegtetett konzerves gombát), sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét keverünk hozzá, babérlevelet, kevés citromlevet, kevés porcukrot teszünk bele, összefőzzük. Hagyjuk kihülni és tesszük hütőbe.

Tanácsok:
Jól hűtve fogyasztjuk, pirított kenyérrel, bagettel nagyon finom!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves magyarosan » Gombás csirkemellfilé » Tejszínes gombamártás » Gombás tésztasaláta
» Gombás libamáj puding » Gombás rakott hús » Gombaleves Tamás módra » Egybensült gombás fasírt
» Rókagombás omlett » Gombas szelet egyszeruen » Friss gombaleves » Sajtos-gombás halfilé
» Tejfölös gombapaprikás » Gombafejek sajtkrémmel » Gombás virslisaláta » Gombás vaddisznóragu


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.