Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szerb gombás zakuszka recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg gomba, 1 kg vöröshagyma, 1 kg paradicsompaprika, 1 kg zöldpaprika, 1,5 deci paradicsomlé, só, bors

Elkészítés:
Az előkészített gombákat sós, citromos vízben megfőzzük. Eközben az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk. A paprikát megdaráljuk, és a levét egy lábosban elpárologtatjuk, majd a hagymához tesszük. Ekkor hozzáadjuk gombát, a paradicsomlevet, az olívaolajt, a fűszereket (só, bors), és kb 20 percig főzzük. Üvegekbe rakjuk, és 45 percig száraz dunsztba tesszük. Két hét után fogyasztható.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tejszínes csirke » Sajtos gombás stangli » Gombás tojáskrém » Gombasaláta 1.
» Gombás vadkacsaragu » Gombás szarvastokány » Gombás húscipó » Diétás gombás husi
» Gombás tengeri hal » Gombás tofu rizzsel » Gombás vagdalt » Lengyel gombasaláta
» Rakott gombás saláta » Gombás farfalle » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Tejfölös gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.