Tutireceptek.hu fejléc

Vitamintál sajttal recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50dkg karfiol
25-25dkg zöldborsó,zöldbab,srépa
2dl tejföl
12dkg reszelt sajt

vaj.

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott srépát,a felaprított zöldbabot és a borsót külön-külön sós vízben nem túl puhára főzzük.Leszűrjük,lecsöpögtetjük,és kivajazott tűzálló tálba tesszük.Meglocsoljuk egy kevés olvasztott vajjal,leöntjük enyhén sós tejföllel,majd megszórjuk reszelt sajttal,és sütőben jól átsütjük!

Tanácsok:
Én a zöldségeket a következőképpen készítem:
karfiolt: hideg vizben,ha már felforrt a viz,szűröm is le
srépát és borsót:kb.5-10 percig fözöm együtt
zöldbabot:roppanósra mert a sütöben is puhul még.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: orchidea11


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal sütött burgonya » Szalámis puliszka sajttal » Rakott kel sajttal » Sajttal sült kelbimbó
» Sajttal töltött kiflik » Lencsepüré sajttal » Tonhal sajttal és gombával » Rakott hús füstöltsajttal
» Sajttal töltött húsgombóc » Rakott káposzta juhsajttal » Juhsajttal töltött paprika » Padlizsán sajttal az igazi
» Sajttal sült csirkemell » Sajttal töltött krumpli » Tepsis cukkini krémsajttal » Sült tonhal sajttal


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.