Tutireceptek.hu fejléc

Zelleres, csőben sült halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé

citrom
zsemlemorzsa
8 dkg zeller
4 dkg vaj
1 dkg liszt
1 dl tej
5 cl tejszín
fehér őrölt bors
reszelt szerecsendió
4 dkg trappista

Elkészítés:
A halszeleteket sóval és citromlével ízesítjük, zsemlemorzsába forgatjuk, és kevés olajon kisütjük. A juliennre vágott zellert vajon megpároljuk, majd lisztszórás után felengedjük tejjel és tejszínnel, sózzuk, fehér őrölt borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és átforraljuk. Ezzel a mártással bevonva, és reszelt sajttal megszórva, a halszeleteket grillsütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angolzeller csőben » Csőben sült kelvirág » Zelleres burgonyakrémleves » Kapros csőben sült krumpli
» Csőben sült burgonyatorta » Zelleres palacsintafánk » Burgonyapüré csőbensülve » Sajtos-gombás halfilé
» Brokkolis halfilé » Tonhalas-zelleres krém » Halfilé dinnyemártással » Csőben sült sonkás karfiol
» Csőben sült lencse » Fokhagymás halfilé » Zelleres párolt pulykamell » Csőben sült krumpli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.