Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges tokány cserépben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
15 dkg vörüöshagyma
10 dkg sárgarépa
2 cs. kapor
2 cs,petrezselyem

szegfűbors
0.5 dl olaj

Elkészítés:
A cserépedényt10 percig langyos vízben áztatjuk.
A kockára vágott húst a karikára vágott sárgarépát a hagymát az apróra vágott kaprot petrezyelymet valamint az egész szegfűborsot olajjal összekeverjük.Az egészet beletesszük a cserépedénybe a fedelét rátesszük és forró sütőben 55-60 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-gombás töltelék » Zöldséges Puding » Zöldséges-pulykahúsos pita » Zöldborsós tokány
» Római tokány » Zöldséges burgonyapuffancs » Zöldséges kuszkusz » Zöldséges rizsestál
» Zöldséges húspüré » Zöldséges gombapástétom » Zöldséges, rakott hús » Zöldséges virsli wokban
» Zöldségestál » Zöldséges rakottkel » Zöldséges pulykafalatok » Zöldséges-húsos ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.