Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges tokány cserépben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
15 dkg vörüöshagyma
10 dkg sárgarépa
2 cs. kapor
2 cs,petrezselyem

szegfűbors
0.5 dl olaj

Elkészítés:
A cserépedényt10 percig langyos vízben áztatjuk.
A kockára vágott húst a karikára vágott sárgarépát a hagymát az apróra vágott kaprot petrezyelymet valamint az egész szegfűborsot olajjal összekeverjük.Az egészet beletesszük a cserépedénybe a fedelét rátesszük és forró sütőben 55-60 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges árpagyöngyleves » Pacaltokány » Zöldséges mártogatós » Zöldséges ragu kölessel
» Gombás savanyu tokány » Hagymás-borsos tokány » Debreceni tokány » Zöldséges pulykaragu 2
» Tárkonyos tokány » Zöldséges rizsestál » Sült zöldséges penne » Zöldséges árpa leves
» Boros marhatokány » Zöldséges rizs » Zöldséges zúzaleves » Sonkás, zöldséges tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.