Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Agyagtálas zöldséges hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
* szalonna
* 1 kg krumpli
* 50 dkg cukorborsó
* 2 db sárgarépa
* 1 fej hagyma
* csirke vagy pulyka feldarabolva
* 1 hámozott alma
* só
* bors
* oregánó
* ételízesítő

Elkészítés:
Az agyagtálat 20 percig vízben áztatjuk. Az alját béleljük szalonnával (ez el is maradhat). Kb. 1 kg krumplit karikára vágunk, összevágjuk a sárgarépát, a hagymát vékonyan felkarikázzuk. A szalonnára a krumplit, borsót, sárgarépát felváltva rakjuk. A hagymát rászórjuk. Soronként lehet ízesíteni. A fűszeres, sózott húst a végén rárakjuk, meglocsoljuk kevés olajjal. Kb. 1-1,5 órát sütjük. Ha a hús teteje piros, megfordítjuk, egy almát cikkekre vágva a húsra tesszünk, és ezt az oldalát is pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Kiki--


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges margarin » Zöldséges csirkezúza » Zöldséges krokett2 » Zöldséges Chop-Suey
» Zöldséges árpa leves » Sajtos zöldséges falatok » Pulyka zöldségesrizzsel » Zöldséges vegan rizottó
» Sonkás, zöldséges tészta » Zöldséges korhelyleves » Sült zöldséges pulyka » Zöldséges-sajtos mártás
» Sült tarja zöldséges ágyon » Zöldséges karajtekercs » Zöldséges rizskoszorú » Zöldséges lepény 2.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.