Tutireceptek.hu fejléc

Bárányérmék pirított gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg báránycomb
20 dkg gomba
5 dkg margarin
só, bors, petrezselyem
zsiradék

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, felhevített zsírban mindkét oldalán elősütjük.
A felszeletelt gombát margarinon megpirítjuk, fűszerezzük. A hús levét ráöntjük, és adunk hozzá kevés vizet. A hússzeleteket beletesszük, összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött tojás » Gombával töltött cékla » Tepsis husi gombával » Pirított máj
» Gombával rakott karalábé » Fűszeres pírított aprótök » Parajkrokett gombával » Padlizsánragu gombával
» Párolt káposzta gombával » Pirított mogyorótorta » Pirított burgonya » Korhelyleves gombával
» Pirított csirke gombával » Pirított zsemlekocka » Pirított csirke » Gombával töltött kellevél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.