Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bárányérmék pirított gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg báránycomb
20 dkg gomba
5 dkg margarin
só, bors, petrezselyem
zsiradék

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, felhevített zsírban mindkét oldalán elősütjük.
A felszeletelt gombát margarinon megpirítjuk, fűszerezzük. A hús levét ráöntjük, és adunk hozzá kevés vizet. A hússzeleteket beletesszük, összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított burgonya » Pirított tarhonya leves » Parajkrokett gombával » Sertésmáj gombával
» Gombával rakott kel » Pirított karamellás dió » Barátfüle gombával töltve » Pirított fokhagymás saláta
» Gombával töltött karaj » Gombával töltött sonka » Lencsesaláta gombával » Fokhagymás omlett gombával
» Pirított gríz » Gombával rakott cukkini » Pirított máj » Pirított csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.