Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hal burgonyabundában » Zöldséges pirított csirke » Sárgarépás burgonyaleves » Burgonya ganca
» Burgonyás pite » Csiki burgonya saláta » Sonkás burgonyakrokett » Tepsis burgonya
» Burgonyapüré(apósom módra) » Burgonyakrémleves » Mogyorós burgonyasaláta » Hercegnő burgonya ♥
» Burgonyás cukkínis lepény » Burgonyás pogácsa » Hússal rakott burgonya » Burgonya krokett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.