Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis burgonya 2. » Fasírt burgonyán sütve » Sonkás rakott burgonya » Burgonyás laska
» Burgonyagombóc leves 2. » Burgonyás torta » Karácsonyi burgonya » Töltött burgonya májjal
» Sonkás burgonyakrokett » Majorannás burgonya » Gombás burgonyaleves » Pazar burgonya
» Borsos burgonyafőzelék » Burgonyán sült fasírt » Burgonyás pogácsa » Túrós burgonyaszelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.