Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított csirke » Rakott karaj burgonyával » Spanyol burgonyafőzelék » Vega töltött burgonya
» Tepsis burgonya 2. » Húsvéti töltött burgonya » Burgonya főzelék, másként » Húsos töltött burgonya
» Zöldséges pirított csirke » Aranyfánk burgonyából » Krémsajtos-sonkás burgonya » Rakott burgonya
» Pikáns burgonya » Ágyas burgonya » Sonkás burgonyakrokett » Burgonyás cukkínis lepény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.