Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom burgonyás pogácsa » Burgonyás lepény » Köpönyeges burgonya » Sonkás burgonyakrokett
» Pirított karamellás dió » Burgonyás brokkolisaláta » Burgonyafasírt » Burgonyás fánk virslivel
» Sajtos-sonkás burgonya » Rakott burgonya másképp » Burgonyáskenyér » Húsban sült burgonya
» Gombás rakott burgonya » Sonkás rakott burgonya » Burgonyás töltike » Sajttal rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.