Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonya juhtúróval » Burgonyás-sajtos csíkok » Burgonyaleves(zelleres) » Gombás burgonyaleves
» Görög tepsis burgonya » Lazacos rakott burgonya » Fokhagymás sült burgonya » Burgonyapüré MACI módra
» Burgonyás pecsenyekrém » Pikáns burgonyafőzelék » Piritott gombás spárga » Orosz burgonyasaláta
» Burgonyás omlett » Zöldbabos burgonya » Zöldséges burgonyapuffancs » Böjti burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.