Tutireceptek.hu fejléc

Pirított burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökmagos-burgonyás zsemlék » Fűszeres burgonyahasábok » Burgonyalepény » Burgonya hajó
» Sajtos újburgonya » Csőben sült burgonya » Burgonya fánkocska » Burgonyaragu
» Húspótló burgonyafánk » Burgonyás cukkínis lepény » Burgonyás pite » Burgonyáskenyér
» Burgonyás mézes szelet » Borsos burgonyafőzelék » Hagymás burgonyasaláta » Hagymás édesburgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.