Tutireceptek.hu fejléc

Pirított báránymáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tisztított báránymáj
2 ek liszt
1/2 mk törött bors
1 mk só
1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
olaj
1/2 citrom leve

Elkészítés:
A májat vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a lisztet, törött borsot, sót, petrezselymet. Mártsuk bele a májszeleteket. Forró olajban süssük 2-3 percig. Rakjuk melegített tálra, és csavarjuk rá a citromlevet.
Rizibizivel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított karamellás dió » Pirított mogyorótorta » Pirított burgonya » Piritott dara leves
» Anna pirított mája » Pirított puliszka-galuskák » Pirított tarhonya leves » Jávai piritott zölgség
» Fűszeres pírított aprótök » Piritott gombás spárga » Pirított tükörtojás » Pirított zsemlekocka
» Pirított fokhagymás saláta » Olasz pirított zöldségek » Pirított csirke » Pirított kenyér tojással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.