Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bárányrakottas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet báránycomb,
1 sárgarépa,
1 burgonya,
1 fej kisebb hagyma,
1 teáskanál olívaolaj,
1 teáskanál szárított rozmaring,
só,
bors,
friss rozmaringág,
párolt zöldség.

Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Készítsd elő a kicsontozott báránycombot.
Mindkét oldalán sózd és borsozd meg, majd helyezd őket a sütőlemezre.
Felváltva rétegezd a bárányhúsra a hagyma-, répa és burgonyakarikákat.
Legfelülre kerüljön burgonya, amit olajozz meg, majd ízesítsd sóval, borssal, és szórd meg egy kevés rozmaringgal.
A kis kupacokat told a sütőbe 30 percre, amíg a bárány omlósra nem sül.
Tálalás előtt csöpögtesd le, friss rozmaringággal és párolt zöldségekkel tálald.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fajitas » Almás májkavalkád » Egy gyors ebéd » Sült csülök egyszerűen
» Bőrös sertéskaraj sütve. » Húsvéti tárkonyos bárány » Csőbensült pulykamell » Giros
» Marhahús kapormártással » Tejfölös-citromos csirkecomb » Mustáros hús bundában » Húsvéti rántott sajt
» Gundel-tokány » Hamburger izraeli modra » Csirkemellel töltött krumpli » Zöldbabos pulykatekercs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.