Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Besameles halacska recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 szelet tőkehalfilé
4-5 ek. liszt
kb. 5 dkg. vaj
5 dl tej
pici só és bors
kb. 15 dkg sajt

Elkészítés:
Olvaszd meg a vajat, szórd bele a lisztet, világosra kell pirítani, majd öntsd rá a tejet és simára keverd el. Sózd, borsozd.
Kivajazott tűzálló tálba tedd bele a halszeleteket, öntsd rá a mártás felét és reszelj rá sajtot. Utána öntsd rá a szósz másik felét, és szintén reszelj még rá sajtot.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: zsiinaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Besameles brokkoli » Besameles rakott krumpli » Besameles csirke » Besameles újkrumpli
» Halacskás halpástétom » Halfilé kakastaréjjal » Borzas (bundás) hal » Szardellás hal
» Lazac céklakörettel » Bouillabaisse » Tengeri halfilé másképpen » Attila hala
» Sajtos ponty » Halfasírt golyócskák » Halvagdalt » Süllő betyárosan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.