Tutireceptek.hu fejléc

Besameles halacska recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 szelet tőkehalfilé
4-5 ek. liszt
kb. 5 dkg. vaj
5 dl tej
pici só és bors
kb. 15 dkg sajt

Elkészítés:
Olvaszd meg a vajat, szórd bele a lisztet, világosra kell pirítani, majd öntsd rá a tejet és simára keverd el. Sózd, borsozd.
Kivajazott tűzálló tálba tedd bele a halszeleteket, öntsd rá a mártás felét és reszelj rá sajtot. Utána öntsd rá a szósz másik felét, és szintén reszelj még rá sajtot.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: zsiinaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Besameles brokkoli » Besameles újkrumpli » Halacskás halpástétom » Besameles csirke
» Besameles rakott krumpli » Fokhagymás busa » Párolt tengeri hal. » Dorozsmai molnárponty
» Tengeri halfilé rizzsel » Sült hekk rizzsel » Tonhal parmezánnal » Babos-tonhalas tészta
» Tepsis halfasírt » Gombás hal palacsintaágyon » Tepsis hal » Rántott csuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.