Tutireceptek.hu fejléc

Borsós raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20dkg zöldborsó
10dkg sárgarépa
1 szál póréhagyma
30dkg sertéscomb
3ek olaj
1dkg liszt
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1ek vágott petrezselyem

Elkészítés:
A kockára vágott húst olajon fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk és kevés víz hozzáadásával, pároljuk puhára. Amikor már majdnem puha a hús, megszórjuk, a lisztel, elkeverjük, kicsit pirítjuk, majd a fűszerpaprikát is belekeverjük, és kb. egy liter vizet, öntünk hozzá. Majd bele tesszük a répát, tíz perc múlva a borsót és a karikára vágott pórét. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel is beszórjuk. Csipetkét főzünk bele.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-rizses borjú » Bolgár raguleves » Kapros csirkeraguleves » Zöldborsós vadkacsaragu
» Tejfölös borsós csirkeragu » Borsos csirkecomb » Savanyú raguleves » Zöldborsós karajszeletek
» Zöldborsós gombaleves » Sárgaborsós szendvicskrém » Zöldborsós sertéstokány » Vadraguleves cipóban
» Borsós husi » Raguleves csiperkegombával » Borsós-gombás rizottó » Borsós egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.