Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsós raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20dkg zöldborsó
10dkg sárgarépa
1 szál póréhagyma
30dkg sertéscomb
3ek olaj
1dkg liszt
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1ek vágott petrezselyem

Elkészítés:
A kockára vágott húst olajon fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk és kevés víz hozzáadásával, pároljuk puhára. Amikor már majdnem puha a hús, megszórjuk, a lisztel, elkeverjük, kicsit pirítjuk, majd a fűszerpaprikát is belekeverjük, és kb. egy liter vizet, öntünk hozzá. Majd bele tesszük a répát, tíz perc múlva a borsót és a karikára vágott pórét. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel is beszórjuk. Csipetkét főzünk bele.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós tojásragu » Zöldborsos makaróni » Borsostokány » .Zöldborsós gombapörkölt
» Zöldborsós zöldségkrém » Zöldborsós rizs » Tejfölös sertésraguleves » Csirke zöldborsós szószban
» Zöldborsós nokedli » Raguleves » Zöldborsós csirkemell » Zöldborsós csirkemáj
» Borsos csirkecomb » Zöldborsós pulykatokány » Zöldborsós tokány » Zöldborsós rudak


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.