Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pálffy-sertésborda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg karaj
1 cs.leveszöldség
1 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
kis mustár,
töröttbors
50 dkg zölborsó
citromhéj
1 dl fehérbor
zsir, vagy olaj

Elkészítés:
A kicsontoztott húst kissé kiverkük besozzuk, és lisztbe megforgatjuk,és olajban hirtelen kisütjük, majd félre tesszük. A fenn maradt zsirban megfonnyasztjuk a hagymát,hozzá adjuk a megtisztitott karikákra vágott zöldséget és a borsót, felöntjük 1 dl vizzel és a borral,rátesszük a hússzeleteket és puhára pároljuk. Ha megpuhult, meghintjük liszttel, izesitjük cukorral, mustárral citromhéjjal,hagyjuk egyet forrni és rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zőldborsós párizsiszelet » Bécsi bélszín » Virslivel töltött csirkemell » Marhapörkölt Gundel módra
» Almás töltött karaj » Születésnapi csirke » Csirekhús karfiollal, rizzsel » Joghurtos Tandori csirke
» Fóliás hús » Mustáros-gombás sertésszelet » Baconba bújtatott csirkemell » Bécsi fiákerpecsenye
» Pizzás csirke » Gyors, házi pác húsokhoz » Szőlős csirkepecsenye » Erdélyi töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.