Tutireceptek.hu fejléc

Pálffy-sertésborda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg karaj
1 cs.leveszöldség
1 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
kis mustár,
töröttbors
50 dkg zölborsó
citromhéj
1 dl fehérbor
zsir, vagy olaj

Elkészítés:
A kicsontoztott húst kissé kiverkük besozzuk, és lisztbe megforgatjuk,és olajban hirtelen kisütjük, majd félre tesszük. A fenn maradt zsirban megfonnyasztjuk a hagymát,hozzá adjuk a megtisztitott karikákra vágott zöldséget és a borsót, felöntjük 1 dl vizzel és a borral,rátesszük a hússzeleteket és puhára pároljuk. Ha megpuhult, meghintjük liszttel, izesitjük cukorral, mustárral citromhéjjal,hagyjuk egyet forrni és rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zengővárkonyi sertéstekercs » Baconos pulykatorta » Érlelt borsos szelet » Sült kacsa
» Almás csirkevagdalt » Mustáros hagymás tarja » Töltött párizsi » Diós rántott libamáj
» Barackos tejszínes csirke » Káposztával sült karaj » Zöldcitromos marhatokány » Fehérborban főtt csirke
» Hamis vadas csirkemell » Borókás, erdei gombás pacal » Padlizsános ragu » Csirkemájpörkölt, borsóval


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.