Tutireceptek.hu fejléc

Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 csirkemell,
3 friss erős paprika,
1 ek erős paprikapép (Erős Pista),
6 zöldhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 ek citromlé,
2 ek vágott petrezselyemlevél,
1/2 kk őrölt szegfűszeg,
1/2 kk bors,
1 tojás,
1 ek szójaszósz,
liszt,
prézli,
olaj

Elkészítés:
A melleket bőrözzed le, a paprikát és hagymát vágjad finomra, a fokhagymát törjed át. Keverjed össze a paprikát, zöldhagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, szegfűszeget, borsot és citromlevet. Irdaljad a melleket, tömjed a keveréket a vágásokba, majd zárjad azokat fogpiszkálóval.
Verjed fel a tojást, keverjed hozzá a szója- és paprikaszószt. A melleket forgassad lisztbe, majd a tojáskeverékbe, végül a prézlibe. Süssed a csirkét olajon, grillen vagy roston, mindkét oldalán készre.

Rizzsel, hasábburgonyával, párolt zöldségekkel és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt káposzta Update1 » Mustban párolt rostélyos » Csípős szósz » Csípős csirkemell csíkok
» Illatos csípős csirke » Csípős savanyú leves » Párolt vörös káposzta » Kuszkusz zöldségekkel
» Párolt körte vörös rizzsel » Csípős spagetti 2. » Párolt alma (Update1) » Sörös párolt káposzta
» Sörben párolt csirkemell » Párolt marha sütőtökkel » Tepsis hús zöldségekkel » Fűszeres csirkemellek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.