Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vörös káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
75 dkg vörös káposzta, 4 evõkanál olaj, ízlés szerint ecet, cukor, só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított vörös káposztát vagy lereszeljük, vagy nagyon vékony csíkokra felvágjuk és megsózzuk. Jól átkeverve állni hagyjuk fél órán keresztül. Ezután lábosba átöntjük, rácsorgatjuk az olajat és fél deci vízet, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Ezután 1-2 evõkanál kristálycukorral meghintjük és megpirítjuk. Ecettel és törött borssal ízesítjük. Bármilyen hús körete lehet, de sült kolbásszal vagy fõtt virslivel is tálalható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ormánsági töltött káposzta » Káposztás burgonyafelfújt » Zöldséges káposzta » Káposztás lecsó
» Káposztás pogácsa-finom » Párolt mángold » Káposzta vadász módra » Székelykáposzta
» Falusi rakott káposzta » Káposztás oldalas kuktában » Vöröslencse fasírt (vegan) » Gyümölcsös párolt káposzta
» Párolt zőldség » Vöröslencse leves. » Diós töltött káposzta » Vörös káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.