Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vörös káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
75 dkg vörös káposzta, 4 evõkanál olaj, ízlés szerint ecet, cukor, só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított vörös káposztát vagy lereszeljük, vagy nagyon vékony csíkokra felvágjuk és megsózzuk. Jól átkeverve állni hagyjuk fél órán keresztül. Ezután lábosba átöntjük, rácsorgatjuk az olajat és fél deci vízet, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Ezután 1-2 evõkanál kristálycukorral meghintjük és megpirítjuk. Ecettel és törött borssal ízesítjük. Bármilyen hús körete lehet, de sült kolbásszal vagy fõtt virslivel is tálalható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt káposzta finoman » Káposzta vadász módra » Majonézes káposztasaláta » Káposzta torta
» Kukoricás káposzta » Savanyúkáposzta leves 2. » Káposztasaláta gazdagon » Káposztával rakott párizsi
» Párolt körte vörös rizzsel » Fóliás káposztás hús » Kefirben párolt ponty » Rakott kelkáposzta másképp
» Párolt zöldségsaláta » Májgombócok káposztaágyon » Kolozsvári káposzta 2 » Vörös ajkak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.