Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vörös káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
75 dkg vörös káposzta, 4 evõkanál olaj, ízlés szerint ecet, cukor, só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított vörös káposztát vagy lereszeljük, vagy nagyon vékony csíkokra felvágjuk és megsózzuk. Jól átkeverve állni hagyjuk fél órán keresztül. Ezután lábosba átöntjük, rácsorgatjuk az olajat és fél deci vízet, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Ezután 1-2 evõkanál kristálycukorral meghintjük és megpirítjuk. Ecettel és törött borssal ízesítjük. Bármilyen hús körete lehet, de sült kolbásszal vagy fõtt virslivel is tálalható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lepény Ági módra » Kelkáposztafőzelék » Szabolcsi töltött káposzta » Bundás káposzta
» Káposztasali » Káposztás kiflik » Reszelt káposztasaláta » Texasi káposztasaláta
» Tojásos kelkáposzta » Káposztás töltött lángos » Párolt alma (Update1) » Meggyleves vörösboros
» Ormánsági töltött káposzta » Vörösboros meggyleves » Bihari rakott káposzta. » Gombás vörösboros tokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.