Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi füstölt kolbász recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2,5 kg. sertéshús,
70 dkg. marhahús,
2 nagy fej fokhagyma,
5 gr, őrölt fekete bors,
1 evőkanál csípős fűszerpaprika,
1 evőkanál édes-nemes fűszerpaprika,
5 dkg. só,
5 gram száritott csombor ( borsikafű)

Elkészítés:
A húsokat mosás és lecsöpögtetés után nagyobb darabokra szeleteljük és együttesen ledaráljuk.A tisztított fokhagymát összezúzzuk, majd az ízesitőkkel, kevés vizzel együtt a húshoz adva alaposan összedolgozzuk úgy, hogy könnyen bélbetölthető legyen.Lecsöpögtetés után füstöltjük.
Frissen sütve burgonyapürével tálaljuk. Vörös bor illik hozzá.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos tökfasírt » Kolbászos galuska » Alföldi füstölt disznósajt » Füstölt húsos káposzta
» Füstöltsajtos pogi » Erdélyi padlizsánkrém » Kolbászos töki pompos » Erdélyi húsgombócleves
» Erdélyi tárkonyleves » Kolbászos lecsó egyszerűen » Erdélyi gulyásleves » Füstölt sajtos csirkemell
» Pulykamell füstölt sajttal » Finn füstölt halleves » Erdélyi tormás hús » Erdélyi tárkonyos leves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.