Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi padlizsánkrém egyszerűen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg kisült padlizsán húsa, 1 db kis fej lila hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 2 nagy csipet só, őrölt fekete bors, 10 dkg majonéz

Elkészítés:
A padlizsánokat sütőben 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük Amíg sül a padlizsán, a lila hagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Ha a padlizsánok kisültek, a belüket egy fából készült kanállal, vagy fakéssel kikaparjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a lila hagymát, a fokhagymát, a majonézt és összekavarjuk egy fakanállal. Egy napig hűtőben érleljük, majd pirítóssal fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi krumplileves » Finom padlizsánkrém » Édes muffin egyszerűen » Vitaminsaláta egyszerűen.
» Diós csirkemell egyszerűen » Szudáni padlizsánkrém » Erdélyi húsgombóc leves » Erdélyi fokhagymaleves
» Erdélyi tárkonyos tokány » Erdélyi galuska » Padlizsánkrém másként » Narancskrém egyszerűen
» Gombapörkölt egyszerűen » Székelytokány egyszerűen » Csokimáz egyszerűen » Hagyományos padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.