Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karaj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt

Elkészítés:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük.
A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.

Tanácsok:
Sült zellerrel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás penne » Rozmaringos sült karaj » Göngyölt gombás karaj: » Tejfeles gombás húsi
» Gyulai töltött karaj » Shiitake gombás spagetti » Gombás sonkaleves » Őszi almás-gombás rizottó
» Póréhagymás-gombás ragu » Hamburgi gombasaláta » Gombás rakott csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell
» Sertéskaraj töltve » Gombás-tejfölös hús » Sajtos-tejfölös karaj » Borsóval töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.