Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karaj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt

Elkészítés:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük.
A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.

Tanácsok:
Sült zellerrel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-csirkés batyu » Sonkás-gombás batyu » Rókagombás omlett » Zöldborsós karajszeletek
» Rakott kel gombás rizzsel » Gombás-orsó » Gombás kocka » Gombás rakott karaj
» Gombás savanyu tokány » Rakott karaj » Baconos karaj » Gombás ponty
» Sertéskaraj töltve » Gombás sonkás metélt » Gombás csirkemell » Gombás töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.