Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karaj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt

Elkészítés:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük.
A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.

Tanácsok:
Sült zellerrel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros karaj » Gombás tengeri hal » Tejfölös-gombás húsfalatok » Szőlős-gombás saláta
» Gombás tortahusi » Shiitake gombás spagetti » Csirkés-gombás kavarodás » Gombás sertésszelet
» Gombás, tükörtojásos tarja » Gombás rakott karaj » Tejszínes gombás spagetti » Házias Svéd Gombasaláta
» Borsós-gombás rizottó » Gombás masni » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Gombás búbos karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.