Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb 75 dkg burgonya
25 dkg füstölt kolbász
15 dkg sajt
30 dkg zöldborsó
3 tojás
2,5 dl tej

bors
szerecsendió

Elkészítés:
Burgonyát kolbászt felszeleteljük,és a reszelt sajt 2/3ad részével, zöldborsóval,a tálba rétegesen lerakjuk.Minden réteget sózzuk!Tejet a tojásokkal felverjük,sóval borssal szerecsendióval izesítjük,és az ételre öntjük.Tetejére szórjuk a maradék sajtot.Rátesszük a tetejét és kb. 1.30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Jeannie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos tésztaomlett » Római saláta » Kolbászos tökfasírt » Csőtészta római módra II.
» Római tálban sült csirke » Kolbászos tokány » Lecsó római tálban » Kolbászos galuska
» Kolbászos rakott nokedli » Kolbászos hasé salátával » Csirkemáj római tálban » Kolbászos kenyérlángos
» Sonkás-kolbászos tészta » Káposztás burgonyafelfújt » Kolbászos sajtkrém » Kolbászos kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.