Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb 75 dkg burgonya
25 dkg füstölt kolbász
15 dkg sajt
30 dkg zöldborsó
3 tojás
2,5 dl tej

bors
szerecsendió

Elkészítés:
Burgonyát kolbászt felszeleteljük,és a reszelt sajt 2/3ad részével, zöldborsóval,a tálba rétegesen lerakjuk.Minden réteget sózzuk!Tejet a tojásokkal felverjük,sóval borssal szerecsendióval izesítjük,és az ételre öntjük.Tetejére szórjuk a maradék sajtot.Rátesszük a tetejét és kb. 1.30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Jeannie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyafelfújt gazdagon » Római tálban sült csülök » Csirkecomb római tálban » Kolbászos-hagymás sajtkrém
» Lecsó római tálban » Borjúsült római tálban » Kolbászos sajtkrém » Kolbászos tökfasírt
» Csirke római tálban » Húsvéti kolbászos leves » Sündisznó (római tálban) » Kolbászos tésztaomlett
» Jénai tálban sült bab » Sonkás-kolbászos tészta » Kolbászos tojásos noki » Római tokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.