Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán tojással recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
25 dkg padlizsán, 5 dkg vöröshagyma, 1 ek étolaj, 3 db tojás, 10 dkg karfiol, só, ételízesítő

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt. Sózzuk, ízesítjük, egy deci vízzel felöntve pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk és krémesre keverjük a padlizsánnal, amit előtte kihűtöttünk. Teflon serpenyőben lepényeket sütünk belőle. Ketchuppal vékonyan megkenve finom


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém leves » Padlizsános ragu » Padlizsános penne » Ananászos tojássaláta
» Tormás tojássaláta » Görög padlizsánragu » Padlizsánkrém juhsajttal » Hagyományos padlizsánkrém
» Karfiol tojással. » Tojással rakott zölbab » Ájult imám padlizsánja » Erdélyi padlizsánkrém
» Szudáni padlizsánkrém » Fokhagymás padlizsán bartá » Töltött padlizsán » Sóskamártás tükörtojással


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.