Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán tojással recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
25 dkg padlizsán, 5 dkg vöröshagyma, 1 ek étolaj, 3 db tojás, 10 dkg karfiol, só, ételízesítő

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt. Sózzuk, ízesítjük, egy deci vízzel felöntve pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk és krémesre keverjük a padlizsánnal, amit előtte kihűtöttünk. Teflon serpenyőben lepényeket sütünk belőle. Ketchuppal vékonyan megkenve finom


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos-padlizsános lecsó » Fetás padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém » Erdélyi padlizsánkrém
» Parmezános padlizsánkrém » Görög padlizsánragu » Ananász saláta tojással » Padlizsános rakott csirke
» Padlizsános hal » Padlizsános lencsés egytál » Palacsinta padlizsánnal » Pármai padlizsán
» Padlizsános szója » Spagettis padlizsántekercs » Padlizsán ragu » Padlizsánpaprikás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.