Tutireceptek.hu fejléc

Borókás, erdei gombás pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spagetti gombás hússal » Gombás halfilé » Gombás-tejszínes penne » Babos pacal
» Gombás-hagymás pulykamell » Gombás párizsi » Svéd gombasaláta 2 » Gombás pogácsa
» Gombás cannelloni » Majonézes gombasaláta. » Gombás kocka » Gombás töltött kenyér
» Gombás kocka 3 » Gombás csirkevagdalt » Gombás tofu rizzsel » Csirkehúsos gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.