Tutireceptek.hu fejléc

Borókás, erdei gombás pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás burgonyaleves » Gombás pite (90 naposhoz) » Gombás szűzérmék » Zöldséges-gombás töltelék
» Gombás sertésragu » Gombás palacsinta » Gombás máj sütőben sütve » Gombás borjúnyelv
» Sajtos gombás stangli » Paradicsomos Gombasaláta » Lakodalmas pacalleves » Gombás csirke egyszerűen
» Gombás rizs 2 » Gombás rakott csirkee » Gombás tekercsek » Gombás palacsinta/tészta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.