Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejfölös göngyölt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús (fehérpecsenye, csirke- vagypulykamell, sertéscomb)
8 szelet füstölt tarja
8 kis rúd sajt
1 pohár tejföl

bors
olaj
fokhagyma
pirospaprika

Elkészítés:
A húsokat kiklopfolom, majd enyhén sózom, borsozom. Mindegyik szeletre fektetek egy szelet tarját és egy kis rúd sajtot. Feltekerem, majd fogpiszkálóval rögzítem. Tűzálló tálba sorba belefektetem a kis tekercseket. Enyhén meglocsolom olajjal. A tejfölt egy kis borssal, pirospaprikával és 1-2 gerezd áttört fokhagymával kikeverem, a húsokra kenem. Így sütöm - a hús fajtájától függően - 40-50 percig. A végén megszóróm egy kis sajttal, és még 5 percre visszateszem a sütőbe.

Tanácsok:
Köretként kukoricás rizst ajánlok.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás göngyölt csirke » Göngyölt csirkecombok » Göngyölt csirke póréval » Göngyölt tojás
» Lombardiai göngyölt csirke » Sajtos-tejfölös hús » Göngyölt hús » Göngyölt husi Zoli módra
» Sajtos-tejfölös tepsis hús » Göngyölt sertéskaraj » Tésztába göngyölt virsli » Göngyölt sonka gombával
» Savanyú göngyölt hús » Olaszos göngyölt fasírt » Baconba göngyölt virsli » Göngyölt hús olaszosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.