Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj mustármártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 szelet karaj,
1 evőkanál olaj.

A mártáshoz

1 evőkanál vaj,
4 evőkanál tejszín,
½ evőkanál dijoni mustár,
½ evőkanál citromlé,
só,
bors.

Köret

petrezselyemzöld,
mini paradicsom .

Elkészítés:
A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk.
Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra.
Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit.
Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk.
Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Temesvári sertéskaraj... » Sertéskaraj parasztosan » Olasz sertéskaraj » Sertéskaraj Erdészné módra
» Sárgabarackos sertéskaraj » Tőkehal mustármártással » Sertéskaraj pásztor módra » Sonkás-zsályás sertéskaraj
» Mézes sertéskaraj » Bőrös sertéskaraj sütve. » Sertéskaraj hagymaszósszal » Sertéskaraj töltve
» Sertéskaraj brokkolival » Harcsa mustármártással » Sertéskaraj Havanna módra » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.