Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkával-sajttal töltött kelkáposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 db kelkáposztalevél
15 dkg gépsonka
20 dkg sajt
10 dkg liszt
2 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
2 dl olaj


Elkészítés:
A kelkáposztafejet forrásban lévő vízbe tesszük majd lefejtünk róla 8 szép levelet. Papírtörlővel leitatjuk róluk a vizet. Minden levélre ráhelyezünk egy szép szelet gépsonkát, egy ujjnyi vastag és 4-5 cm hosszú sajtot. Két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük. Vigyázzunk, hogy a sajtrúd minden oldalról jól be legyen csomagolva. A töltött káposztaleveleket lisztbe, enyhén sózott felvert tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk, majd forró olajban pirosra sütjük.
Tartármártással tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval Töltött Zsemle » Csirkemájjal töltött gomba » Juhtúrós töltött gomba » Borban sült töltött hús
» Töltött húsos kifli » Töltött mángold levél » Töltött lepény (Olcsó) » Töltött zsúrkenyér
» Tojással töltött borda » Koktélrákkal töltött gomba » Töltött szendvics » Hússal töltött patiszon
» Sonkával töltött kenyérke » Kínai kelkáposzta főzelék » Gombával töltött sonka » Töltött banán



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.