Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szusi recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-50 dkg tengeri halfile
-30dkg rizs
-szojaszosz
-1 evokanal rizsecet
-1 evokanal tormakrem
-1 kiskanal cukor
-so
-nori (szaritott algalap=kim)

Elkészítés:
Az atmosott rizst feltesszuk foni. A vizbe tesszuk az ecetet, a cukrot es keves sot, es tobbszori kevergetessel a rizst tapadosra fozzuk.a filet papirvekonyra szeleteljuk es bekenjuk a tormakremmel. A nori lapokra egy ujjnyi reteg rizst teszunk, arra a halat, majd szepen feltekerjuk, majd karikara vagva szojaszosszal kinaljuk.

Tanácsok:
A hal lehet fott hal is de lehet a kereskedelemben kaphato szurimi. tehetunk bele tojasrantottat is, retket, uborkat, barmit amit szeretunk

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros pontyfilé » Borzas hal » Tonhal krém » Tepsiben sült sajtos hal
» Paradicsomos-zelleres harcsa » Majonézes garnélarák » Tejszínes süllő » Tonhalas szendvicstorta
» Ponty vörösborban » Tejszínes sült halfilé » Mandulás rántott hal » Ponty oroszosan
» Dorozsmai molnár ponty » Fűszeres tőkehal burgonyával » Halfasírt golyócskák » Citromos mandulás hal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.