Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szusi recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-50 dkg tengeri halfile
-30dkg rizs
-szojaszosz
-1 evokanal rizsecet
-1 evokanal tormakrem
-1 kiskanal cukor
-so
-nori (szaritott algalap=kim)

Elkészítés:
Az atmosott rizst feltesszuk foni. A vizbe tesszuk az ecetet, a cukrot es keves sot, es tobbszori kevergetessel a rizst tapadosra fozzuk.a filet papirvekonyra szeleteljuk es bekenjuk a tormakremmel. A nori lapokra egy ujjnyi reteg rizst teszunk, arra a halat, majd szepen feltekerjuk, majd karikara vagva szojaszosszal kinaljuk.

Tanácsok:
A hal lehet fott hal is de lehet a kereskedelemben kaphato szurimi. tehetunk bele tojasrantottat is, retket, uborkat, barmit amit szeretunk

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült ikra » Balzsamecetben párolt vajhal » Majonézes tonhal » Dorozsmai molnár ponty
» Csuka káposztásan » Bergeni halfasírt » Szardellás hal » Karfiolos busasaláta
» Pontyszeletek sütőben sütve » Tonhalas szendvicstorta » Zöldséges tengeri halfilé » Faddi fokhagymás csuka
» Ponty szolnokiasan » Tárkonyos harcsa » Mustáros kéregben sült hal » Finn füstölt halleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.