Tutireceptek.hu fejléc

Töltött csirkecomb "Szandi-módra" recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb,25 dkg vegyes zöldség,1 nagy fej v.hagyma,só,bors,2-34 g.f.hagyma,ételízesítő,5 dkg szárazkolbász,1 zsemle,kevés tej,1-2 tojás,worchester széósz,rozmaring,tárkony,olaj.
körethez:2 fej v.hagyma,30 dkg burgonya.

Elkészítés:
A húsokat kettévágjuk,a bőre alatt alaposan besózzuk.Elkészítjük a tölteléket:a zöldségeket,hagymát,f.hagymát,kolbászt,worchester szószt,tejbe áztatott,kinyomkodott zsemlét,1-2 tojást és a fűszereket alaposan összeturmixoljuk,majd ezt a pépet a cs.combok bőre alá töltjük.A hasábokra (vagy vastagabb szeletekre) vágott krumplit és hagymát a hús köré,a kiolajozott (vagy vajjal kikent) tepsibe rakjuk,és együtt sütjük kb.20 percig fóliával letakarva,majd anélkül ismét 20 percig (kb),hogy szépen megpiruljanak a húsok és a krumplikarikák. A sütés ideje alatt többször meglocsoljuk a húst,hogy ne száradjon ki!Köretként külön olajban sütött krumplit is adhatunk,esetleg lisztbe forgatott,olajban kisült hagymakarikákat.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött patiszon » Sonkával töltött csirke » Töltött cukkini paleósan » Töltött-rántott paprika
» Töltött burgonyák » Töltött vagdalt » Töltött laska » Finom csirkecomb
» Töltött tojás Emyke módra » Gombás töltött káposzta » Töltött szűzpecsenye » Naranccsal sült csirkecomb
» Gyömbéres csirkecomb » Csirkecomb almaszósszal » Töltött kelkáposzta 2 » Töltött burgonya májjal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.