Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tormás hússalátával töltött cékla recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kicsi cékla
25 dkg pulykasonka
1-1 csokor petrezselyem és snidling
2 evőkanál ecetes torma
2 dl tejföl
1 evőkanál cukor
só, őrölt bors

Elkészítés:
A céklákat alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Lehűtjük, a héját lehúzzuk. A céklák tetejéről egy szeletet levágunk, a belsejét karalábévájóval kivájjuk úgy, hogy kb. 1 cm vastag fala maradjon. (A céklaforgácsot például majonézes céklasaláta készítésére használjuk föl.)
A tejfölt az ecetes tormával elkeverjük, cukorral, sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a fölaprított petrezselymet és snidlinget, valamint á gyufaszálnyi csíkokra vágott pulykasonkát. A tormás húsos tölteléket a kivájt céklába töltjük, a kalapokat ráillesztjük, és jót behűtve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsa » Töltött-rántott sajt » Töltött gomba sajttal » Gombával töltött burgonya
» Túróval töltött szilva » Töltött gomba a mikróból » Pudinggal töltött kalács » Céklakrém
» Gyümölccsel töltött karaj » Töltött káposzta Ági módra » Töltött rántott cukkini » Tojással töltött húslabdák
» Gombás töltött káposzta » Baranyai töltött szűz » Gombával töltött sonka » Töltött hagyma


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.