Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldségekkel párolt csukafilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 csukafilé (darabja 18-20 dkg)
2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
fél szár angol zeller
1-1 színes paprika

bors
fehérbor
kapor
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A csukafilét sóval, őrölt borssal, apróra vágott kaporral, petrezselyemmel és egy kevés zúzott fokhagymával fűszerezzük, fehérborral és citromlével meglocsoljuk.
A zöldségeket feldaraboljuk: a keményebbeket vékonyabbra, a könnyebben puhulókat vastagabbra vágjuk, hogy egyszerre puhuljanak készre a fóliában.
Alufóliára tesszük a zöldségeket, a hal fűszereivel ízesítjük, rátesszük a halat. Így a halról lecsurgó ízek a zöldségekre kerülnek.
A fóliát lezárjuk, majd az egészet 160 fokos sütőben készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustban párolt rostélyos » Csülök zöldségekkel » Párolt káposzta gombával » Párolt káposzta finoman
» Párolt ördöghal » Párolt káposzta Update1 » Párolt zöldségtál » Párolt marha sütőtökkel
» Borban párolt csirke » Párolt körte vörös rizzsel » Update 1 Párolt alma » Tavaszi párolt csirkemell
» Párolt vegyes zöldség » Tepsis pizza/ zöldségekkel » Gyors vacsora zöldségekkel » Párolt kelkáposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.