Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Harcsa pecsenye recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg afrikai harcsa filé
2 ek.nyers darált paprika
2 kk.nyers csípős darált paprika
vaj
fokhagyma
rozmaring

Elkészítés:
Egy tálkában keverjük össze a darált paprikákat.A halat vágjuk egyforma szeletekre és kenjük be mindkét oldalát az összekevert paprikával.Tegyük egy zárható dobozba és pácoljuk egy éjszakán át.
Másnap hevítsünk vajat egy serpenyőben,dobjunk a vajba friss rozmaring leveleket,pár gerezd apróra vágott fokhagymát.Majd tegyük bele a halat és pár perc alatt süssük készre.

Tálaláskor még szórhatunk rá az apróra vágott fokhagymából.
Krokettel savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petőfi pecsenye » Révkalauz pecsenye » Afrikai harcsa fehérborban » Nyugdijas pecsenye
» Göcsei aprópecsenye » Harcsa paprikásan » Gyalogpecsenye » Vadászpecsenye
» Bassói aprópecsenye » Lubi pecsenye » Bojtár pecsenye » Falusi pecsenye
» Besztercei libapecsenye » Gyors aprópecsenye » Déli pecsenye » Harcsapaprikás másként


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.