Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókaleves pirított kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 csokor petrezselyem zöld,
1/2 dl étolaj,
20 dkg füstölt kolbász,
2 fej vöröshagyma,
50 dkg csicsóka,
só.

Elkészítés:
A vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk, majd az olajon megfonnyasztjuk,
A csicsókát meghámozzuk, ugyancsak kockákra vágjuk s a hagymás zsiradékon kissé megpirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét, felengedjük vízzel, sóval ízesítjük, s a levest kb. 10 percig főzzük, ameddig a csicsóka megpuhul.
Közben a kolbászt karikákra vágjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk, hogy jól kiadja a zsírját. Az elkészült csicsókalevest a piros, fűszeres zsírral ízesítjük, tarkítjuk, s a kisült kolbászkarikákkal kínáljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbásszal töltött karaj » Sajtkrém - kolbásszal » Pirított csirke gombával » Rizses lecsó kolbásszal
» Pirított puliszka-galuskák » Lebbencsleves kolbásszal » Kolbásszal töltött paprika » Olasz pirított zöldségek
» Pirított mogyorótorta » Sárgaborsóleves kolbásszal » Pirított karamellás dió » Pirított burgonya
» Pirított csirke » Pirított báránymáj » Csicsókaleves kolbásszal » Fűszeres pírított aprótök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.