Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg paprika
1/4 kg kisebb fej hagyma
10 dkg fülstölt szalonna
1/2 kg disznócomb
2 dl tejföl
20 dkg paradicsom
mustár
pirosarany
pirospaprika
törött bors,

Zsír nem kell!!!

Elkészítés:
A szalonnát apró kockákra vágjuk, üvegesre sütjük. A paprikát, paradicsomot és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, a húst vékony csíkokra vágjuk. A belevalókat két sorban rakjuk a pirított szalonnára: hagyma,paprika, hús, fűszerek, paradicsom, u.e. még egyszer, a tetejére a tejfölt.
Takarék lángon másfél órát főzzük, egyszer kétszer megkevergetjük. Nem kell sűrűn. Levet ereszt, víz nem kell hozzá!!!
Kifaőtt tészta, vagy nokedlivel tálalom.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül, amíg fő lehet mást csinálni, és nagyon finom! Párom kedvenc étele.


A receptet beküldte: DOMA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi leves » Erdélyi pástétom » Görög aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye
» Erdélyi szász torta » Erdélyi túrós palacsinta » Erdélyi tárkonyos leves » Erdélyi flekken
» Erdélyi burgonya » Erdélyi ordás palacsinta » Erdélyi rakottkáposzta » Erdélyi fokhagymaleves
» Erdélyi töltike » Tejfölös aprópecsenye » Erdélyi csorbaleves » Erdélyi malacaprólékleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.