Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bodzabogyós fácán recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 fácán
» só, bors
» olaj a sütéshez
» 1,25 dl zöldségleves
» 5 dl bodzabogyólé
» 2,5 dl tejszín
» 8 dkg vaj
» 1 ek. bodzabogyó

Elkészítés:
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és előmelegített sütőben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk, majd ha megsült, felszeleteljük a húst. A pecsenyelevet felöntjük a bodzalével, majd sűrűre főzzük, és a tejszínt is belekeverjük. Ezután leturmixoljuk a vajjal, majd belekeverjük a bodzát, és ezzel meglocsolva kínáljuk a húst.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fácán vörösborban » Fácán gesztenyés almával » Fácán-sült » Bakonyi fácánmell sajtosan
» Gesztenyével töltött fácán » Fácánpörkölt » Fácán forgónyárson » Almával töltött fácán
» Bakonyi fácánmell » Baszk csirkemell » Sajtos mustáros csirke » Rozmaringos sült hús
» Csirkecsoda » "Jénai" sertéssült » Parizer háziasan » Jóasszony szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.