Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán Krém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
3-4 nagyobb padlizsán
2tojás sárgája
4dl olaj
1/2 vöröshagyma a lehető legkisebb

bors
egy kevés mustár
egy csipet cukor

Elkészítés:
A padlizsánokat mindenestől be kell tenni a sütőbe legalább egy órára. Akkor jók ha már teljesen puhák és fonnyadtak. Ekkor le kell szedni a haját és fel kell apróra darabolni. a tojás sárgájából és az olajból "majonézt" kell csinálni amit a padlizsánhoz kell adni a többi hozzávalóval együtt.
És már kész is.

Tanácsok:
A vöröshagymával a mustárral és a cukorral csínján kell bánni mert azokkal nagyon el lehet rontani. Inkább előbb kevesebbet kell rakni és utána még pótolni mint túl ízesíteni.

Azt mondják hogy várni kell vele míg kihűl és az ízek összeérnek de én például csak melegen vagyok hajlandó megenni.Kenyérre kenve vagy pirítóssal, sült krumplival is fogyasztható.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: KicsiBerni


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán ragu » Padlizsánkrém majonézzel » Padlizsánkrém leves » Padlizsán pástétom őszre
» Padlizsános szója » Sült padlizsán » Padlizsánkrém juhsajttal » Eredeti padlizsánkrém
» Töltött padlizsán update 1 » Atkins padlizsános hús » Diétás padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém
» Padlizsánleves hidegen » Parmezános padlizsánkrém » Töltött padlizsán 2 » Padlizsános rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.