Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán Krém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
3-4 nagyobb padlizsán
2tojás sárgája
4dl olaj
1/2 vöröshagyma a lehető legkisebb

bors
egy kevés mustár
egy csipet cukor

Elkészítés:
A padlizsánokat mindenestől be kell tenni a sütőbe legalább egy órára. Akkor jók ha már teljesen puhák és fonnyadtak. Ekkor le kell szedni a haját és fel kell apróra darabolni. a tojás sárgájából és az olajból "majonézt" kell csinálni amit a padlizsánhoz kell adni a többi hozzávalóval együtt.
És már kész is.

Tanácsok:
A vöröshagymával a mustárral és a cukorral csínján kell bánni mert azokkal nagyon el lehet rontani. Inkább előbb kevesebbet kell rakni és utána még pótolni mint túl ízesíteni.

Azt mondják hogy várni kell vele míg kihűl és az ízek összeérnek de én például csak melegen vagyok hajlandó megenni.Kenyérre kenve vagy pirítóssal, sült krumplival is fogyasztható.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: KicsiBerni


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós padlizsánsaláta » Padlizsános sültrizs » Padlizsánfasírt zabpelyhes » Parmezános padlizsánkrém
» Padlizsán ragu » Arab padlizsánkrém » Padlizsán pástétom őszre » Padlizsán tojással
» Töltött padlizsán » Fetás padlizsánkrém » Töltött padlizsán update 1 » Húsos, rakott padlizsán
» Joghurtos padlizsánkrém » Fokhagymás padlizsán bartá » Görög padlizsánragu » Hagyományos padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.