Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajt alatt sült tavaszi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet csont nélküli karaj

5 evőkanál liszt

3 paradicsom

6 szál újhagyma

1 doboz spenót

3 gerezd fokhagyma

1.5 dl tejszín

5 dkg vaj

15 dkg Gouda sajt.

só, bors, szerecsendió

Elkészítés:
A hússzeleteket kicsit klopfold ki, majd sózd és borsozd, forgasd lisztbe minden oldalát. Egy akkora tűzálló tálat, vagy tepsit, amiben egymás mellett elférnek a húsok, vajazz ki, majd fektesd egymás mellé a szeleteket. Aprítsd fel a paradicsomot, vágd apróra a hagymát, a spenótot és a fokhagymát. Keverd össze a zöldségeket, majd halmozd a húsok tetejére. A tejszínbe reszelj szerecsendiót, olyan fél kávéskanálnyit. Kicsit kavard össze, majd öntsd a húsra. 180 fokra előmelegített sütőben süsd egy órán keresztül, alufóliával lefedve. Ellenőrizd, hogy megpuhult-e a hús. Ha igen, akkor reszeld rá a sajtot, emeld a hőfokot 220-ra és olvaszd rá a sajtot.

Tanácsok:
körete párolt rizs


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis karaj » Tavaszi gyümölcssaláta » Göngyölt karaj » Sárgabarackos sertéskaraj
» Göngyölt karaj tekercs » Töltött karaj liza módra » Tavaszi zöldségfelfújt » Zöldségkrémes karajszelet
» Szeletben sült karaj » Tepsiben sült sajtos karaj » Tavaszi rakott » Tavaszi Rizotto
» Rakott karalábé karajjal » Mustban párolt karaj. » Sajtos karaj tepsiben » Sajtleves -10 perc alatt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.