Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kilós ponty, megtisztítva, felszeletelve, 2 nagy fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.

Elkészítés:
A halat megsózzuk, és másfél-két órán át állni hagyjuk. A hagymát a zöldségekkel, fűszerekkel fél órán át kevés vízben főzzük, majd belerakjuk a halat. Nagyon lassú tűzön közel másfél óráig pároljuk, majd óvatosan tálba szedjük és rászűrjük a levet. Sárgarépaszeletekkel, kemény tojással, petrezselyemmel díszítjük, majd hideg helyre tesszük. Kifagyasztva, megkocsonyásodva tálaljuk


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsonyás gyümölcsök » Jambalaya » Menyhal » Mazsolás-tejszínes harcsa
» Mexikói halsaláta » Lazacos rakott tészta » Kapros harcsapaprikás » Tárkonyos harcsa
» Rozmaringos halfilé » Toscan típusú hal » Tejszínes spárgás hal » Tonhal sajttal és gombával
» Halas puffancs » Tengeri halfilé másképpen » Szusi » Ponty szolnokiasan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.