Tutireceptek.hu fejléc

Patiszon pörkölt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 vöröshagyma
1-2 db patiszon

pirospaprika
tejfől
olaj,vagy zsir

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk.Megszórjuk a pirosparikával,rádobjuk a megtisztitott kockára vágott patiszont,sót, és megpároljuk.Ha kész tejföllel lehet izesiteni.

Tanácsok:
Nokedlival,rizzsel finom.Természetesen,ha valaki szereti,tehet bele paprikát paradicsomot izlés szerint.
Vizet nem kell alá tenni,a tökhöz hasonlóan levet enged.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros körömpörkölt » Bab pörkölt » Vörösboros zúzapörkölt » Karfilopörkölt
» Tökpörkölt » Kecskepörkölt » Nagyidai cigánypörkölt » Libaaprólék pörkölt
» Őzpörkölt » Karfiolpörkölt » Pörkölt zöldbabbal » Patiszongulyás
» Patiszon fasírt » Patiszon leves » Babpörkölt » Tök-pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.