Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patiszon pörkölt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 vöröshagyma
1-2 db patiszon

pirospaprika
tejfől
olaj,vagy zsir

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk.Megszórjuk a pirosparikával,rádobjuk a megtisztitott kockára vágott patiszont,sót, és megpároljuk.Ha kész tejföllel lehet izesiteni.

Tanácsok:
Nokedlival,rizzsel finom.Természetesen,ha valaki szereti,tehet bele paprikát paradicsomot izlés szerint.
Vizet nem kell alá tenni,a tökhöz hasonlóan levet enged.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell pörkölt » Lecsós pulykamell pörkölt » Pincepörkölt vörösborral » Patiszongulyás
» Szarvaspörkölt » Pulykazúza pörkölt » Marhapörkölt Gundel módra » Sertés láb és fül pörkölt.
» Babos pörkölt » Pasifogó pörkölt » Zöldpörkölt » Rókagombás őzpörkölt
» Zöldbabos pulykapörkölt » Tuniszi pörkölt » Betyárpörkölt » Patiszonos halfasírt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.