Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított pulykamell gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dk pulykamellfilé
10 dk füstölt szalonna
60 dk burgonya
15 dk gomba
2 db piros kápia paprika
2 szál zöldhagyma
1 csokor petrezselyem

őrölt bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A szalonna zsírját kisütjük, majd beletesszük a kockákra vágott pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Rászórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockákra darabolt paprikát és a vékonyra szeletelt zöldhagymát. Tűzön rázogatva összepirítjuk, és közben sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Amikor elkészült és a zöldségek roppanósan puhák lehúzzuk a tűzről.

A burgonyát kockákra daraboljuk, majd a forró olajban pirosra sütjük, és lecsepegtetve a pulykaragura szedjük. Végül az egészet összeforgatjuk, és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenót pulykamellel » Párolt káposzta gombával » Gombával töltött tojás » Sajtos rakott pulykamell
» Pirított zsemlekocka » Pulykamellrolád » Pulykamell körtével » Olasz pirított zöldségek
» Rakott kel gombával » Gombás-hagymás pulykamell » Pirított tükörtojás » Zöldséges pirított csirke
» Pulykamell Dubary módra » Furfangos pulykamell » Barátfüle gombával töltve » Pirított tarhonya leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.