Tutireceptek.hu fejléc

Pirított pulykamell gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dk pulykamellfilé
10 dk füstölt szalonna
60 dk burgonya
15 dk gomba
2 db piros kápia paprika
2 szál zöldhagyma
1 csokor petrezselyem

őrölt bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A szalonna zsírját kisütjük, majd beletesszük a kockákra vágott pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Rászórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockákra darabolt paprikát és a vékonyra szeletelt zöldhagymát. Tűzön rázogatva összepirítjuk, és közben sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Amikor elkészült és a zöldségek roppanósan puhák lehúzzuk a tűzről.

A burgonyát kockákra daraboljuk, majd a forró olajban pirosra sütjük, és lecsepegtetve a pulykaragura szedjük. Végül az egészet összeforgatjuk, és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán gombával sütve » Karácsonyi pulykamell » Sajtos-bundás pulykamell » Barátfüle gombával töltve
» Raguleves csiperkegombával » Pirított puliszka-galuskák » Kínai pirított tészta » Rakott pulykamell
» Pirított chilis húscsíkok » Pirított báránymáj » Rakott csirke gombával » Gulyásleves gombával.
» Gazdag pulykamell » Birsalmás pulykamell » Rakott kel gombával » töltött pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.