Tutireceptek.hu fejléc

Sült ikra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg harcsa- vagy pontyikra

liszt

Elkészítés:
Az ikrát jól megmosok, anélkül, hogy a hártyáját leszedném, besózom, vastag szeletekre vágom, lisztezett deszkán; tetejét, oldalait is belisztezem és lassan sütöm nem túl forró zsirban, olajban, hogy a közepe is jól átsüljön. Mikor szép pirosra sült, tartármártással tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranymakréla alufóliában » Sült hal gombás mártásban » Korhely-halászlé » Ecetes hal
» Citromos mandulás hal » Pörkölt Ponty » Pontyragu » Tejben párolt hal
» Görög paradicsomos hal » Megyeri halfilé » Kapros hal » Tésztában sütött tonhal
» 7 up-os tengeri hal » Alufóliában sült lazac » Roston sült lazac » Ponty Orly módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.