Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói édesburgonyából recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 0,25 kg édesburgonya
- 0,25 kg csirke mellfilé
- fél bögre mirelit zöldborsó
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál kókuszzsír
- fűszerek: só, bors, pirospaprika, chili

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 180 fokon, alul felül sütésen 15-20 perc alatt megsütjük.

Amíg sül, a csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megszórjuk a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Egy kerámia serpenyőbe tesszük a kókuszzsírt, ráöntjük a fűszeres húst, felöntjük egy kis vízzel és fedő alatt puhára pároljuk, félidőnél, körülbelül 10 perc után, hozzáadjuk a zöldborsót. Amikor a hús teljesen megpuhult, fedő nélkül kicsit sütjük még, majd a sült burgonyát is hozzákeverjük és 1-2 perc alatt összesütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: EvySlim


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Máj brassói módra » Brassói rakott savanyúság » Brassói aprópecsenye.. » 100 éves brassói
» Csirkebrassói » Tavaszi csirkebrassói » Brassói másképp » Brassói kicsit másképp
» Rakott Brassói » Brassói, ahogy én készítem » Fasírt édesburgonyából » Brassói
» Brassói rakott káposzta » Vega szója brassói » Klasszikus brassói » Brassói sertéstarja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.